A76: Nachtafsluiting tussen oprit (7) Simpelveld en knooppunt Kunderberg (richting Geleen); 22-23 augustus 2019

Werkzaamheden

A76: Nachtafsluiting tussen oprit (7) Simpelveld en knooppunt Kunderberg (richting Geleen); 22-23 augustus 2019

Gepubliceerd op: 08 augustus 2019- Laatste update: 08 augustus 2019 17:33 uur

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan het asfalt van de snelweg A76. De werkzaamheden vinden plaats aan de A76 tussen oprit (7) Simpelveld en knooppunt Kunderberg richting Geleen van donderdag 22 augustus 21.00 uur tot vrijdag 23 augustus 2019 05.00 uur.

Weggebruikers dienen door omleidingsroutes rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

Afsluiting A76 oprit (7) Simpelveld tot knooppunt Kunderberg

De snelweg A76 is afgesloten van donderdag 22 augustus 21.00 uur tot vrijdag 23 augustus 2019 05.00 uur vanaf oprit (7) Simpelveld tot knooppunt Kunderberg in de richting van Geleen.

Omleidingsroutes nachtafsluiting A76

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract 2019 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden aan de snelweg A76? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Onderliggende pagina's