A73: werkzaamheden tussen oprit (14) Maasbree en knooppunt Zaarderheiken; 23-25 augustus 2019

Werkzaamheden

A73: werkzaamheden tussen oprit (14) Maasbree en knooppunt Zaarderheiken; 23-25 augustus 2019

Gepubliceerd op: 22 augustus 2019- Laatste update: 22 augustus 2019 13:42 uur

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan het asfalt van de snelweg A73. De werkzaamheden vinden plaats tussen oprit (14) Maasbree en knooppunt Zaarderheiken richting Eindhoven/Duitsland van vrijdag 23 augustus 21.00 uur tot zondag 25 augustus 2019 10.00 uur.

Door de werkzaamheden aan de snelweg A73 zijn ook tussenliggende op- en afritten afgesloten. Weggebruikers dienen door omleidingsroutes rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

Afsluitingen A73

Van vrijdag 23 augustus 21.00 uur tot zondag 25 augustus 2019 10.00 uur zijn er op de snelweg A73 tussen oprit (14) Maasbree en knooppunt Zaarderheiken in de richting van Eindhoven/Duitsland de volgende afsluitingen:

  • Oprit (14) Maasbree van de A73 in de richting van Eindhoven/Duitsland
  • Op- en afrit (13) Venlo-West van de A73 in de richting van Eindhoven/Duitsland

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract 2019 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Onderliggende pagina's