A2: avond- en nachtafsluitingen tussen knooppunt Leenderheide en afrit (34) Valkenswaard (richting Maastricht); 2-6 september 2019

Werkzaamheden

A2: avond- en nachtafsluitingen tussen knooppunt Leenderheide en afrit (34) Valkenswaard (richting Maastricht); 2-6 september 2019

Gepubliceerd op: 22 augustus 2019- Laatste update: 22 augustus 2019 14:45 uur

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan de snelweg A2 ter hoogte van knooppunt Leenderheide. De werkzaamheden vinden van 2 tot 6 september 2019 plaats tussen knooppunt Leenderheide en afrit (34) Valkenswaard richting Maastricht.

Hierdoor is de snelweg A2 tussen knooppunt Leenderheide en afrit (34) richting Maastricht afgesloten. Weggebruikers dienen door omleidingsroutes rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

Afsluitingen snelweg A2

De snelweg A2 is tijdens de werkzaamheden tussen knooppunt Leenderheide en afrit (34) Valkenswaard in de richting van Maastricht afgesloten op de volgende locaties:

  • afrit (34) Valkenswaard van de A2 in de richting van Maastricht
  • verbindingsweg N2/A67 ter hoogte van knooppunt Leenderheide komende vanaf randweg Eindhoven in de richting van Maastricht

Het gaat om de onderstaande data en tijdstippen:

  • maandag 2 september 21.00 uur tot dinsdag 3 september 05.00 uur
  • dinsdag 3 september 21.00 uur tot woensdag 4 september 05.00 uur
  • woensdag 4 september 21.00 uur tot donderdag 5 september 05.00 uur
  • donderdag 5 september 21.00 uur tot vrijdag 6 september 05.00 uur

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract 2019 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Onderliggende pagina's