Weekendafsluiting Ketheltunnel A4 Delft-Schiedam: 26-29 juli 2019

Werkzaamheden

Weekendafsluiting Ketheltunnel A4 Delft-Schiedam: 26-29 juli 2019

Gepubliceerd op: 19 juli 2019- Laatste update: 19 juli 2019 12:35 uur

Rijkswaterstaat voert in het weekend van vrijdag 26 juli 22.00 uur tot maandag 29 juli 2019 05.00 uur, onderhoudswerkzaamheden uit aan de Ketheltunnel in de snelweg A4 bij Schiedam. Gedurende de werkzaamheden is de Ketheltunnel richting Amsterdam tussen het Kethelplein en Delft afgesloten.

Weggebruikers vanaf de zuidzijde van de snelweg A4 (Schiedam) die richting Den Haag reizen, dienen door omleidingen rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

Omleidingsroutes weekendafsluiting Ketheltunnel A4

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer vanuit de zuidzijde (Schiedam) omgeleid via knooppunt Kethelplein en de snelweg A20 naar de snelweg A13. De omleidingsroute zorgt voor weggebruikers vanuit de zuidzijde voor een extra reistijd van ongeveer 10 minuten. Weggebruikers vanuit de noordzijde (Delft) kunnen gewoon gebruik maken van de Ketheltunnel en hoeven geen rekening houd met extra reistijd. De werkzaamheden vinden alleen plaats in de oostelijke buis, richting Amsterdam.

Gele borden ter plaatse en informatiepanelen boven en langs de weg geven de omleidingsroute aan.

Werkzaamheden tunnels Nederland

De tunnels in Nederland behoren tot de veiligste van Europa. Om dit zo te houden, voert Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uit om de levensduur van de tunnel te verlengen en de veiligheid te kunnen garanderen. Bij dit onderhoud vervangt Rijkswaterstaat de isolatie in de wandbekleding. Door de werkzaamheden kunt u als weggebruiker ook in de toekomst vlot en veilig door de Ketheltunnel rijden.

Meer informatie wegwerkzaamheden A4

Heeft u vragen over werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Onderliggende pagina's