A65: werkzaamheden tussen Vught en Berkel-Enschot (richting Tilburg); 12-13 juli 2019

Werkzaamheden

A65: werkzaamheden tussen Vught en Berkel-Enschot (richting Tilburg); 12-13 juli 2019

Gepubliceerd op: 09 juli 2019- Laatste update: 09 juli 2019 15:27 uur

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan de snelweg A65/autoweg N65 tussen Vught en Berkelschot in de richting van Tilburg. Hierdoor is van vrijdag 12 juli 22.00 uur tot zaterdag 13 juli 2019 12.00 uur de A65/N65 tussen de kruising in Vught met de Helvoirtseweg en de kruising in Berkel-Enschot met de Bosscheweg, in de richting van Tilburg, afgesloten.

Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

Afsluitingen werkzaamheden A65/N65

Van vrijdag 12 juli 22.00 uur tot zaterdag 13 juli 2019 12.00 uur is deĀ snelweg A65/autoweg N65 tussen de kruising in Vught met de Helvoirtseweg en de kruising in Berkel-Enschot met de Bosscheweg, in de richting van Tilburg, afgesloten.

Omleidingsroutes werkzaamheden A65/N65

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract 2019 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers en uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie wegwerkzaamheden A65/N65

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Onderliggende pagina's