Tijdelijke afsluiting Kanaalpad in Eefde; 24 juni-30 november 2019

Werkzaamheden

Tijdelijke afsluiting Kanaalpad in Eefde; 24 juni-30 november 2019

Gepubliceerd op: 18 juni 2019- Laatste update: 18 juni 2019 15:35 uur

Aannemerscombinatie Lock to Twente start binnenkort met werkzaamheden dichtbij het Kanaalpad in Eefde. Hiervoor wordt het Kanaalpad vanaf de Kapperallee tot aan de camping Het Waldhoorn van 24 juni tot en met 30 november 2019 afgesloten voor alle verkeer, dus ook voor fietsers en voetgangers. Bestemmingen in de omgeving zijn via de Boedelhofweg bereikbaar.

Werkzaamheden rondom Kanaalpad Eefde

Gedurende de afsluitingsperiode wordt de regionale kering afgebouwd, het Kanaalpad verlegd en het terrein ten noorden van de sluis opnieuw ingericht. Deze werkzaamheden vinden op de plaats of dusdanig dichtbij het Kanaalpad plaats, dat deze in verband met de veiligheid is afgesloten. Het eerste gedeelte van het Kanaalpad tot aan de bouwkeet van Lock to Twente is alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer op het bouwterrein.

Meer informatie project Sluis Eefde

Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op de projectpagina over Sluis Eefde of volg de Facebookpagina Rijkswaterstaat Twentekanalen. Men kan ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis). Meer informatie van de bouwwerkzaamheden is ook te lezen in de BouwApp van de aannemer. Deze BouwApp is zowel beschikbaar voor iPhone als voor Android en is in de app stores te vinden onder L2T.

Onderliggende pagina's