Bezoek Rijkswaterstaat op 15 juni 2019 tijdens de Dag van de Bouw

Nieuwsbericht

Bezoek Rijkswaterstaat op 15 juni 2019 tijdens de Dag van de Bouw

Gepubliceerd op: 06 juni 2019- Laatste update: 05 juni 2019 17:45 uur

Bekijk de bouwprojecten van Rijkswaterstaat van dichtbij op zaterdag 15 juni 2019 tussen 10.00 en 17.00 uur tijdens de Dag van de Bouw.

Je krijgt bij 7 van onze bouw- en infraprojecten een unieke inkijk. Verwonder je over wat er allemaal op een bouwplaats gebeurt en leer de bouwers kennen van onze immense projecten.

Activiteiten Dag van de Bouw

Tijdens de Dag van de Bouw laten aannemers, projectpartners en Rijkswaterstaat zien hoe zij veiligheid, leefbaarheid en bereikbaarheid in de omgeving combineren. Er is op elke locatie van alles te zien en te beleven voor jong en oud.

Deelnemende projecten Dag van de Bouw

Ontdek in Harlingen de fabriek waar we de 75.000 stenen maken die we gebruiken om de Afsluitdijk te beschermen tegen een superstorm. Ontrafel het raadsel over hoe we ondanks meer auto’s tóch meer ruimte creëren bij het Zuidasdok. Een snelweg onder water als onderdeel van een nieuw robuust netwerk om Rotterdam beter bereikbaar te maken: de Blankenburgverbinding. Ontdek hoe we in het Ooijen-Wanssum-gebied in Limburg meer ruimte creëren voor onze rivieren door bruggen te bouwen. Bekijk het gebied ook vanuit de lucht! Bewandel op de snelweg A9 een van de belangrijkste knooppunten van de regio bij het project Badhoevedorp-Holendrecht. Leer al fietsend meer over hoe we stadsdelen langs de A9 ontzien dankzij de Gaasperdammertunnel en bekijk een demonstratie van de brandweer of breng een bezoekje aan het bouwterrein van Sluis Eefde.

Meer informatie over Dag van de Bouw

Benieuwd wat je waar kunt beleven? Bezoek de website van Dag van de Bouw en kom op 15 juni 2019 langs bij een van onze projecten. Op de website vind je ook per project specifieke openingstijden en welke andere bouw- en infraprojecten nog meer deelnemen aan de Dag van de Bouw.

Onderliggende pagina's