Werkzaamheden A10 Coentunnel eerder klaar

Werkzaamheden

Werkzaamheden A10 Coentunnel eerder klaar

Gepubliceerd op: 01 mei 2019- Laatste update: 01 mei 2019 13:38 uur

De werkzaamheden van 29 april tot en met 3 mei 2019 in de Tweede Coentunnel zijn eerder klaar dan gepland. Hierdoor is de hinder deze week beperkt gebleven tot 2 nachten in plaats van 4 nachten.

In de nacht van 1 mei 2019 zijn alle tunnelbuizen van de Tweede Coentunnel weer geopend. Het verkeer kan rechtstreeks van de snelweg A10 West naar A10 Noord en de snelweg A8 rijden en hoeft niet meer om te rijden via knooppunt Zaandam.

Werkzaamheden tunnels in Nederland

De tunnels in Nederland behoren tot de veiligste van Europa. Om dit zo te houden, voert Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uit om de levensduur van de tunnel te verlengen en de veiligheid te kunnen garanderen. Door de werkzaamheden kunt u als weggebruiker ook in de toekomst vlot en veilig door de tunnels rijden.

Onderliggende pagina's