Nieuwe projectwebsite uitbreiding snelweg A1 Oost

Nieuwsbericht

Nieuwe projectwebsite uitbreiding snelweg A1 Oost

Gepubliceerd op: 02 mei 2019- Laatste update: 02 mei 2019 10:26 uur

Bouwbedrijf Heijmans en Rijkswaterstaat hebben samen een nieuwe website gelanceerd over de uitbreiding van de snelweg A1 tussen Apeldoorn en knooppunt Azelo.

Met de nieuwe projectwebsite Uitbreiding A1 Oost houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zoals de starthandeling van de minister van Infrastructuur en Waterstaat en het plaatsen van de nieuwe portalen over de weg. Daarnaast gaan we in op de achtergronden van het project Uitbreiding A1 Oost. Zo leggen we uit welke keuzes we hebben gemaakt op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit. En hoe de omgeving van de weg er na de verbreding uit komt te zien.

Inhoud projectwebsite Uitbreiding A1 Oost

Bovendien laten we u kennismaken met verschillende betrokkenen: medewerkers, weggebruikers en omwonenden. Daar kunt u zich ook aanmelden voor berichten over actuele werkzaamheden per regio. Op de projectsite vindt u ook een uitgebreide planning. Verder geven we concrete informatie over de actuele werkzaamheden en de gevolgen daarvan voor zowel omwonenden als weggebruikers.

Ook beantwoorden we veelgestelde vragen. Vindt u toch niet wat u zoekt? Dan bieden we verschillende mogelijkheden aan om contact op te nemen met Rijkswaterstaat en Heijmans. We nodigen u van harte uit om de projectwebsite te bezoeken en u desgewenst aan te melden voor berichten over actuele werkzaamheden.

Meer nieuws Uitbreiding A1 Oost

Onderliggende pagina's