Houd rekening met een drukke dinsdagavondspits; 28 mei 2019

Nieuwsbericht

Houd rekening met een drukke dinsdagavondspits; 28 mei 2019

Gepubliceerd op: 28 mei 2019- Laatste update: 28 mei 2019 14:17 uur

Rijkswaterstaat verwacht als gevolg van de stakingen in het openbaar vervoer van 28 mei 2019 en het wisselvallige weer een drukke dinsdagavondspits. De ochtendspits verliep ook drukker dan gebruikelijk.

De verwachting is dat de avondspits eerder op gang komt en mogelijk langer duurt. Houd daarom rekening met een langere reistijd. Het KNMI verwacht met name in het zuidoosten van het land stevige buien met onweer. Hier kan het verkeer extra hinder van ondervinden.

Advies weggebruikers

Het advies is goed voorbereid op weg te gaan en de verkeersinformatie in de gaten te houden.

Onderliggende pagina's