Flinke verkeersdrukte verwacht; houd verkeersinformatie in de gaten

Nieuwsbericht

Flinke verkeersdrukte verwacht; houd de verkeersinformatie in de gaten

Gepubliceerd op: 27 mei 2019- Laatste update: 27 mei 2019 17:12 uur

Vanwege de grote staking in het openbaar vervoer, verwacht Rijkswaterstaat op 28 mei 2019 grote verkeersdrukte. We adviseren om de verkeersinformatie goed in de gaten te houden.

Op dinsdagen zijn de spitsen altijd al druk. Daarnaast verwacht het KNMI wisselvallig weer, met vooral in het oosten en zuiden van het land stevige buien met onweer. In combinatie met de staking zal het daarom op veel snelwegen veel drukker zijn dan gebruikelijk. Dagelijkse files zullen hierdoor (veel) langer zijn en de reistijd kan flink oplopen.

Meer informatie actuele verkeerssituatie

Meer informatie over de actuele situatie op de weg is te vinden op de website Rijkswaterstaat Verkeersinformatie en Twitter. Weggebruikers kunnen voor meer informatie ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Onderliggende pagina's