A4: werkzaamheden vanuit Rotterdam richting Den Haag; 21-24 juni 2019

Werkzaamheden

A4: werkzaamheden vanuit Rotterdam richting Den Haag; 21-24 juni 2019

Gepubliceerd op: 22 mei 2019- Laatste update: 22 mei 2019 15:34 uur

Rijkswaterstaat voert van 21 tot 24 juni 2019 onderhoudswerkzaamheden uit op de snelweg A4 vanuit Rotterdam richting Den Haag. De A4 is dicht tussen knooppunt Kethelplein en afrit Rijswijk.

Wegwerkzaamheden snelweg A4

Van vrijdag 21 juni 22.00 uur tot maandag 24 juni 2019 05.00 uur vinden er werkzaamheden plaats op de snelweg A4 tussen knooppunt Kethelplein en afrit Rijswijk. Alle rijstroken zijn daarbij afgesloten. Weggebruikers worden omgeleid richting Den Haag.

Afsluitingen A4

Tijdens de weekendafsluiting zijn de volgende toe- en afritten afgesloten tussen knooppunt Kethelplein en Rijswijk:

  • De gehele rijbaan tussen knooppunt Kethelplein en afrit Rijswijk (inclusief de Ketheltunnel)
  • Toe- en afrit Delft (14)
  • Toe- en afrit Den Hoorn (13)
  • Toe- en afrit Den Haag zuid (12)
  • Afrit Rijswijk (11)
Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van 10 tot 30 minuten. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld naar vrijdag 26 juli 22.00 uur tot maandag 29 juli 2019 05.00 uur.

Omleidingsroutes

Er gelden de volgende omleidingsroutes:

  • Verkeer vanuit Rotterdam richting Den Haag en Amsterdam wordt via de snelweg A20 en de snelweg A13 omgeleid.
  • Verkeer vanuit Rotterdam richting Rijswijk en Den Haag-Zuid wordt via knooppunt Ypenburg en de A4 omgeleid.
Gele borden en informatiepanelen langs en boven de weg geven de omleidingsroutes aan.

Over de werkzaamheden A4

Tijdens de werkzaamheden wordt het asfalt vervangen door een stiller type asfalt (dubbellaags zoab). Ook vervangt Rijkswaterstaat diverse voegen. In de Ketheltunnel voert Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uit om de levensduur van de tunnel te verlengen en de veiligheid te kunnen garanderen. Bij dit onderhoud wordt de isolatie in de wandbekleding vervangen.

Het wegennet in de provincie Zuid-Holland heeft periodiek onderhoud nodig. Denk daarbij aan het vernieuwen van asfalt en het onderhoud aan kunstwerken, zoals viaducten. Met dit onderhoud zorgen we ervoor dat het verkeer in Zuid-Holland vlot en veilig kan blijven rijden.

Meer informatie werkzaamheden A4 richting Den Haag

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. Heeft u vragen? Stel deze via het Twitteraccount van Rijkswaterstaat of bel met de Landelijke Informatielijn: 0800-8002 (gratis)

Onderliggende pagina's