Omleiding tijdens asfalteringswerkzaamheden Lekdijk-Oost bij Prinses Beatrixsluis in april 2019

Werkzaamheden

Omleiding tijdens asfalteringswerkzaamheden Lekdijk-Oost bij Prinses Beatrixsluis in april 2019

Gepubliceerd op: 01 april 2019- Laatste update: 01 april 2019 14:55 uur

Van maandag 8 april tot en met maandag 22 april 2019 voert Sas van Vreeswijk in opdracht van Rijkswaterstaat asfalteringswerkzaamheden uit aan de Lekdijk-Oost ten zuiden van de Prinses Beatrixsluis. Verkeer wordt lokaal omgeleid.

Werkzaamheden Lekdijk-Oost

In de week van 8 april 2019 brengt Sas van Vreeswijk de toplaag op het asfalt aan. In de week van 15 april 2019 wordt de wegmarkering aangebracht, de berm afgewerkt en de bebording geplaatst. De werkzaamheden kunnen bij slechte weersomstandigheden worden uitgesteld.

Omleidingsroute

Verkeer kan tijdens de werkzaamheden niet via de tijdelijke Achterweg richting de Lekdijk en verder. Verkeer slaat daarom aan het einde van het Defensiedok linksaf de Achterweg op en onder de snelweg A27 door naar Tull en ’t Waal. Dit levert geen extra reistijd op. Vanaf 23 april 2019 is de nieuwe Lekdijk-Oost na ruim 2,5 jaar weer toegankelijk voor alle verkeer. Na het openstellen van Lekdijk-Oost wordt de tijdelijk aangelegde Achterweg richting de Lekdijk weer verwijderd. Ook wordt dan het Defensiedok afgesloten voor doorgaand verkeer.

Onderliggende pagina's