Nachtelijke afsluitingen Tweede Coentunnel (snelweg A10); 29 april-3 mei 2019

Werkzaamheden

Nachtelijke afsluitingen Tweede Coentunnel (A10); 29 april-3 mei 2019

Gepubliceerd op: 26 april 2019- Laatste update: 26 april 2019 12:14 uur

Van maandag 29 april tot en met donderdag 2 mei 2019 verricht Rijkswaterstaat gedurende 4 nachten werkzaamheden aan de Tweede Coentunnel in de snelweg A10. Van 23.00 tot 05.00 uur wordt er gewerkt in de tunnelbuis van Amsterdam richting Zaandam.

Omleiding nachtelijke afsluiting Tweede Coentunnel

Het verkeer richting Amsterdam-Noord wordt tijdens de afsluiting van de Tweede Coentunnel door de wisselbuis geleid en moet draaien bij afrit 3 (Westzaan) op de snelweg A8. De extra reistijd bedraagt circa 10 minuten. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Beperken hinder voor weggebruikers

Rijkswaterstaat doet er alles aan om de hinder voor weggebruikers zoveel mogelijk te beperken tijdens de afsluiting. Zo wordt ’s nachts gewerkt, omdat er dan minder verkeer is. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers hun reis voor te bereiden met behulp van de pagina Geplande werkzaamheden en de borden te volgen die de omleidingsroutes aangeven.

Onderliggende pagina's