A4: weekendafsluiting Ketheltunnel Delft-Schiedam; 3 - 6 mei 2019

Werkzaamheden

A4: weekendafsluiting Ketheltunnel Delft-Schiedam; 3 – 6 mei 2019

Gepubliceerd op: 29 april 2019- Laatste update: 29 april 2019 15:10 uur

Rijkswaterstaat voert in het weekend van vrijdag 3 mei 22.00 uur tot en met maandag 6 mei 2019 05.00 uur onderhoud uit aan de Ketheltunnel in de snelweg A4 in Schiedam. Gedurende de werkzaamheden is de A4 richting Amsterdam tussen het Kethelplein en Delft afgesloten.

Omleidingsroutes Ketheltunnel (A4)

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer vanuit de zuidzijde (Schiedam) omgeleid via knooppunt Kethelplein en de snelweg A20 naar de snelweg A13. De omleidingsroute zorgt voor weggebruikers vanuit de zuidzijde voor een extra reistijd van ongeveer 10 minuten. Weggebruikers vanuit de noordzijde (Delft) kunnen gewoon gebruik maken van de rechterbuis van de Ketheltunnel en hoeven geen rekening houden met extra reistijd. De werkzaamheden vinden namelijk alleen plaats aan de linkerbuis.

Bijzonderheden werkzaamheden

Weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat het werk moet worden uitgesteld.

Werkzaamheden tunnels in Nederland

De tunnels in Nederland behoren tot de veiligste van Europa. Om dit zo te houden, voert Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uit om de levensduur van de tunnel te verlengen en de veiligheid te kunnen garanderen. Door de werkzaamheden kunt u als weggebruiker ook in de toekomst vlot en veilig door de Ketheltunnel rijden.

Meer informatie werkzaamheden snelweg A4

Heeft u vragen over werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Onderliggende pagina's