A2: werkzaamheden tussen oprit (41) Grathem en afrit (44) St. Joost (richting Maastricht); 29-30 april 2019

Werkzaamheden

A2: werkzaamheden tussen oprit (41) Grathem en afrit (44) St. Joost (richting Maastricht); 29-30 april 2019

Gepubliceerd op: 18 april 2019- Laatste update: 18 april 2019 14:39 uur

Rijkswaterstaat voert van maandag 29 april 21.00 uur tot dinsdag 30 april 2019 05.00 uur onderhoud uit aan het asfalt van de snelweg A2 in de richting van Maastricht. Hierdoor is de A2 tussen oprit (41) Grathem en afrit (44) St. Joost richting Maastricht tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Alle tussenliggende opritten richting Maastricht zijn ook afgesloten.

Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 25 minuten.

Vanaf maandag 29 april 21.00 uur tot dinsdag 30 april 2019 05.00 uur zijn vanaf oprit (41) Grathem tot en met afrit (44) St. Joost in de richting van Maastricht de volgende locaties op de snelweg A2 afgesloten:

  • Oprit (41) Grathem naar de A2 in de richting van Maastricht
  • Oprit (42) Wessem naar de A2 in de richting van Maastricht
  • Afrit (43) Maasbracht komende vanuit Eindhoven richting Maastricht
  • Afrit (44) St. Joost komende vanuit Eindhoven richting Maastricht

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze werkzaamheden betreffen onderhoudswerkzaamheden die horen tot het Variabel Onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie werkzaamheden A2

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de Pagina Geplande wegwerkzaamheden of op de projectpagina Onderhoud wegen Noord-Brabant en Limburg. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Onderliggende pagina's