Salland-Twentetunnel dicht vanwege regulier onderhoud

Werkzaamheden

Salland-Twentetunnel dicht vanwege regulier onderhoud 14-15 maart 2019

Gepubliceerd op: 07 maart 2019- Laatste update: 07 maart 2019 17:47 uur

Rijkswaterstaat voert ten behoeve van de functionaliteit en veiligheid regelmatig onderhoud uit aan de Salland-Twentetunnel (autoweg N35). Van donderdag 14 maart 2019 21.00 uur tot vrijdag 15 maart 05.00 uur vindt dit onderhoud plaats.

De tunnelbuizen Zwolle–Almelo en Almelo–Zwolle worden tegelijk afgesloten voor al het verkeer. Er worden omleidingen ingesteld. Rijkswaterstaat verwacht hierbij beperkte hinder. De werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit onderhouden en bijstellen van alle systemen. Dit kan zijn het reinigen van de camera’s en het verhelpen van kleine elektrische storingen.

Omleidingen werkzaamheden Salland-Twentetunnel

Het doorgaande verkeer wordt regionaal omgeleid via omleidingsroute U10 vanuit Zwolle en U11 vanuit Almelo. De omleidingsroutes worden aangegeven met informatieborden langs de weg. De verkeershinder is naar verwachting beperkt (5 tot 10 minuten).

Onderhoudswerkzaamheden

De snelwegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Meer informatie onderhoud Salland-Twentetunnel (N35)

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.

Onderliggende pagina's