Mijd snelwegen rond Utrecht; 18 maart 2019

Nieuwsbericht

Mijd snelwegen rond Utrecht; 18 maart 2019

Gepubliceerd op: 18 maart 2019- Laatste update: 18 maart 2019 16:05 uur

Rijkswaterstaat roept weggebruikers op om op 18 maart 2019 tot nader bericht de snelwegen rond Utrecht zoveel mogelijk te mijden. Sinds het middaguur is op de snelweg A2 tussen knooppunt Holendrecht en Nieuwegein in beide richtingen één rijstrook afgesloten.

Ook is afrit 8 op de snelweg A2 richting Utrecht Centrum afgesloten en zijn diverse toegangswegen naar Utrecht Centrum dicht als gevolg van het schietincident in Utrecht eerder vandaag. De verwachting is dat dit op de snelwegen rond Utrecht veel hinder tijdens de avondspits gaat opleveren.

Advies weggebruiker

Het advies aan de weggebruiker is de berichtgeving hierover in de gaten te houden en voor vertrek de verkeersinformatie te raadplegen. 

Onderliggende pagina's