Leer meer over het Noordzeekanaalgebied bij Sluis Haven Informatie Punt (SHIP)

Nieuwsbericht

Leer meer over het Noordzeekanaalgebied bij Sluis Haven Informatie Punt (SHIP)

Gepubliceerd op: 05 maart 2019- Laatste update: 05 maart 2019 13:13 uur

Bent u door alle verhalen over de bouw van de zeesluis in IJmuiden nieuwsgierig naar meer informatie over de grootste zeesluis van de wereld? Breng dan een bezoek aan het Sluis Haven Informatie Punt (SHIP) in IJmuiden.

Er staat een maquette van de nieuwe zeesluis IJmuiden en het sluizencomplex, een film toont een tocht langs het Noordzeekanaalgebied en vanuit het dak van het SHIP kijk je uit op de bouw van de sluis. In SHIP is ook meer informatie over de ontwikkelingen op het gebied van innovatie en duurzaamheid langs het Noordzeekanaal te vinden en over de havens van Amsterdam, Zaanstad, Beverwijk en IJmuiden.

Locatie SHIP

SHIP (Sluis Haven Informatie Punt)
Noordersluisweg 1
1975 AM IJmuiden

Meer nieuws IJmuiden: bouw nieuwe, grote zeesluis

Onderliggende pagina's