Inloopbijeenkomst start werkzaamheden Arnhemseweg Zevenaar; 28 februari 2019

Nieuwsbericht

Inloopbijeenkomst start werkzaamheden Arnhemseweg Zevenaar; 28 februari 2019

Gepubliceerd op: 18 februari 2019- Laatste update: 18 februari 2019 15:44 uur

Op 28 februari 2019 organiseert de gemeente Zevenaar een inloopbijeenkomst over de werkzaamheden aan de Arnhemseweg in Zevenaar. De aanleiding is de herinrichting die in maart 2019 start.

Zo zal de Arnhemseweg in Zevenaar er na de herinrichting van de komende jaren uitzien.

Informatiebijeenkomst werkzaamheden Arnhemseweg

Tijdens de bijeenkomst kunt u kennismaken met de aannemer en hoort u meer over de komende bouwwerkzaamheden, de planning, weekendafsluitingen, mogelijke hinder en omleidingen. Medewerkers van de gemeente Zevenaar en aannemingsmaatschappij Van Gelder zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. De bijeenkomst vindt plaats van 19.00 tot 21.00 uur op het voorterrein van Roodwilligen 1 in Zevenaar.

Plannen Arnhemseweg Zevenaar

De verkeersstromen in Zevenaar veranderen de komende jaren. Aanleiding is het groeiende verkeer in de regio, onder andere in verband met de geplande aanleg van de doorgetrokken snelweg A15 en de verbreding van de snelweg A12. Deze veranderingen vragen om extra capaciteit op het wegennet bij de snelweg. De Arnhemseweg wordt daarom aangepast.

Meer nieuws A12/A15: doortrekken knooppunt Ressen-Oudbroeken (ViA15)

Onderliggende pagina's