Informatieavond verbreding A6 Almere; 27 februari 2019

Nieuwsbericht

Informatieavond verbreding A6 Almere; 27 februari 2019

Gepubliceerd op: 21 februari 2019- Laatste update: 21 februari 2019 09:46 uur

Op 27 februari 2019 houden we een informatieavond over de verbreding van de snelweg A6 Almere. De eerste maanden van 2019 verandert de verkeerssituatie in en rondom het Weerwatergebied. Viaducten worden in gebruik genomen en het tijdelijke viaduct wordt weggehaald. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van de A6 bij Almere en het Weerwatergebied in Almere.

Tijdens de informatieavond vertellen we wat de verbreding van de snelweg A6 Almere voor weggebruikers, omwonenden, bedrijven en andere geïnteresseerden betekent. U bent van harte welkom om langs te komen.

Programma informatieavond verbreding A6 Almere

De informatieavond is op woensdag 27 februari 2019 vanaf 17.30 uur tot 20.00 uur. Om 18.00 uur wordt er een presentatie gegeven over de ontwikkelingen van de verbreding A6 Almere en over de nieuwe verkeerssituaties in het Weerwatergebied. Van 18.30 uur tot 20.00 uur kunt u rondlopen en staan experts van Parkway6, gemeente Almere en Rijkswaterstaat voor u klaar om uitleg te geven en uw vragen te beantwoorden. Aanmelden is niet nodig. De informatiebijeenkomst vindt plaats in Kerkcentrum Goede Rede aan de Kerkgracht 60 in Almere Haven.

Meer informatie project verbreding A6 Almere

Bekijk voor meer informatie de website van bezoekerscentrum project A6 Almere of de projectpagina A6: Almere Havendreef - Almere Buiten-Oost.

Onderliggende pagina's