Salland-Twentetunnel dicht vanwege oefeningen politie en testen Rijkswaterstaat; 6 en 7 februari 2019

Werkzaamheden

Salland-Twentetunnel dicht vanwege oefeningen politie en testen Rijkswaterstaat; 6 en 7 februari 2019

Gepubliceerd op: 31 januari 2019- Laatste update: 31 januari 2019 11:57 uur

Hulpdiensten oefenen regelmatig om de afhandeling van ongevallen en calamiteiten zo veilig en vlot mogelijk te laten verlopen. Voor het oefenen onder de specifieke omstandigheden van een tunnel, maakt de politie Twente-West op 6 en 7 februari 2019 gebruik van de Salland-Twentetunnel. Aansluitend voert Rijkswaterstaat reguliere systeemtesten in de tunnel uit.

Oefeningen en testen Salland-Twentetunnel

De oefeningen en de testen vinden plaats op zowel woensdagavond 6 februari als donderdagavond 7 februari 2019 vanaf 19.00 tot uiterlijk 05.00 uur de volgende ochtend. Tijdens deze werkzaamheden zijn de tunnelbuizen gesloten voor al het wegverkeer en gelden er omleidingen.

Omleiding Salland-Twentetunnel

Het doorgaande verkeer wordt lokaal omgeleid via omleidingsroute U10 vanuit Zwolle en U11 vanuit Almelo. De omleidingsroutes worden aangegeven met informatieborden langs de weg. De verkeershinder is naar verwachting beperkt (5 tot 10 minuten).

Meer informatie over oefeningen en testen

Heeft u vragen over de oefeningen? Neem dan contact op met de politie Oost-Nederland op telefoonnummer 088-9659090. Voor vragen over de werkzaamheden aan de tunnel kunt u contact opnemen met Rijkswaterstaat op telefoonnummer 0800-8002.

Onderliggende pagina's