Uitloop werkzaamheden viaduct A20 Schiedamseweg

Nieuwsbericht

Uitloop werkzaamheden viaduct A20 Schiedamseweg

Gepubliceerd op: 03 december 2018- Laatste update: 03 december 2018 17:19 uur

Door een latere levering van het staal zijn de werkzaamheden aan het viaduct in de snelweg A20 vertraagd. Door de opgelopen vertraging is de einddatum voor de werkzaamheden verschoven naar 25 januari 2019.

Volgens de oorspronkelijke planning waren de werkzaamheden 23 december 2018 afgerond.

Viaduct A20 Schiedamseweg niet toegankelijk

Het fietspad onder het viaduct en de bouwplaats zijn tijdens de werkzaamheden vanwege veiligheidsoverwegingen zowel overdag als 's avonds niet toegankelijk. De verlichting van het viaduct doet het namelijk niet tijdens de werkzaamheden en er is materiaal opgeslagen. Hierdoor is het fietspad onder het viaduct niet toegankelijk tot 25 januari 2019.

Onderliggende pagina's