Informatiebijeenkomsten in Twello en Rijssen-Holten over uitbreiding A1 Apeldoorn - Azelo

Nieuwsbericht

Informatiebijeenkomsten in Twello en Rijssen-Holten over uitbreiding A1 Apeldoorn - Azelo

Gepubliceerd op: 18 december 2018- Laatste update: 18 december 2018 09:25 uur

Om weggebruikers en omwonenden te informeren over de globale fasering van de verbreding snelweg A1 Apeldoorn - Azelo, de werkzaamheden en mogelijke hinder, organiseert Rijkswaterstaat in samenwerking met Heijmans twee informatiebijeenkomsten. Bij beide bijeenkomsten is dezelfde informatie beschikbaar.

Informatieavonden uitbreiding A1 Apeldoorn-Azelo

Op dinsdag 22 januari 2019 staan wij voor u klaar in het gemeentehuis van Rijssen-Holten om de activiteiten toe te lichten. Op donderdag 24 januari 2019 bent u welkom in het gemeentehuis van Voorst in Twello.

Het gemeentehuis in Rijssen vindt u aan het Schild 1. Op dinsdag 22 januari 2019 bent u van 19.00 uur tot 21.00 uur van harte welkom. Komt u met de auto? Navigeert u dan op het adres De Hagen 15A. In deze parkeergarage kunt u gratis parkeren.

Op donderdag 24 januari 2019 zijn wij van 19.00 uur tot 21.00 uur aanwezig in het gemeentehuis van Voorst aan de H.W. Iordensweg 17 in Twello. Op beide bijeenkomsten kunt u op elk tijdstip binnenlopen. U hoeft zich vooraf niet aan te melden.

Voorbereidende werkzaamheden

De voorbereidende werkzaamheden voor de verbreding van de snelweg A1 Apeldoorn-Azelo (zoals de bomenkap en het verleggen en aanleggen van kabels en leidingen) vinden plaats in februari/maart 2019. Vanaf mei 2019 beginnen de werkzaamheden op de snelweg A1; die duren tot het najaar 2020. De werkzaamheden voor de wegverbreding van de A1 in fase 1 starten met het plaatsen van portalen voor borden boven de weg tussen Deventer-Oost en Rijssen vanaf mei 2019 en duren tot en met najaar 2020.

Meer informatie uitbreiding A1 Apeldoorn - Azelo

Belangstellenden zijn van harte welkom om de trac├ękaart en de globale uitvoeringsplanning te bekijken en vragen te stellen over het ontwerp en de uitvoering van de wegverbreding aan de medewerkers van Heijmans en van Rijkswaterstaat. In de loop van 2019 is meer gedetailleerde informatie beschikbaar over de planning. Via deze nieuwsbrief en de projectpagina Uitbreiding A1 Oost houden we u op de hoogte.

Meer nieuws Uitbreiding A1 Apeldoorn - Azelo

Onderliggende pagina's