Extra informatieavond ongelijkvloerse kruisingen N14; 6 december 2018

Nieuwsbericht

Extra informatieavond ongelijkvloerse kruisingen N14; 6 december 2018

Gepubliceerd op: 30 november 2018- Laatste update: 30 november 2018 15:25 uur

Donderdag 6 december 2018 houdt Rijkswaterstaat een extra informatieavond over de planuitwerking van ongelijkvloerse kruisingen op de autoweg N14 en de bereikbaarheid van Leidschendam-Voorburg en Den Haag.

De snelweg A4 is een van de belangrijkste noord-zuidroutes door Nederland. De weg vormt de schakel tussen de stedelijke regio’s Amsterdam, Den Haag en Rotterdam en tussen de luchthavens Schiphol en Rotterdam The Hague Airport. Een goede verkeersdoorstroming in de Randstad is van nationaal en internationaal belang. Die doorstroming op de A4 en de autoweg N14 staat onder druk.

Informatieavond project A4 Haaglanden-N14

Het project A4 Haaglanden-N14 komt voort uit de Rijksstructuurvisie A4 Passage Den Haag en Poorten & Inprikkers. De vorige informatieavond, op 18 oktober 2018, stond in het teken van de planuitwerking van de ongelijkvloerse kruisingen en de bereikbaarheid van Leidschendam-Voorburg en Den Haag. We presenteerden nieuwe varianten die Rijkswaterstaat heeft ontworpen en verder uitgewerkt. Veel inwoners hebben hierop hun reactie gegeven, met aandachtspunten voor de verdere uitwerking. Hiermee is een nieuwe variant ontwikkeld die de toegang tot de N14 makkelijker maakt. In de nieuwe variant zijn geen keerlussen en calamiteitendoorsteken meer nodig op de Monseigneur van Steelaan/Appelgaarde/Kersengaarde en de Prins Bernhardlaan ter hoogte van de Klaverweide. 

Op donderdagavond 6 december 2018 houdt Rijkswaterstaat een informatieavond over de laatste ontwikkelingen rondom de ongelijkvloerse kruisingen op de N14. Deze avond is bedoeld om u nader te informeren over de nieuwe variant en dient tevens als informatie voor de gemeente Leidschendam-Voorburg voor een advies van de gemeente aan de minister van Infrastructuur en Waterstaat.

Programma informatiebijeenkomst

De informatiebijeenkomst vindt plaats in het Fletcher hotel, Weigelia 22, 2262 AB Leidschendam. Op 4 verschillende tijdstippen geeft Rijkswaterstaat een presentatie. Dan wordt er een toelichting gegeven op de nieuwe variant. Er is geen inloop. De presentaties beginnen om: 19.00 uur, 19.30 uur, 20.15 uur en 20.45 uur. In de zaal is ruimte voor maximaal 60 personen.

Meer informatie project A4 Haaglanden-N14

Kijk voor meer informatie op de website A4 Haaglanden-N14 of bel de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002.

Onderliggende pagina's