A67: Nachtafsluiting tussen oprit (29) Retie in België en afrit (30) Hapert (richting Eindhoven); 16-17 november 2018

Werkzaamheden

A67: nachtafsluiting tussen oprit (29) Retie in België en afrit (30) Hapert (richting Eindhoven); 16-17 november 2018

Gepubliceerd op: 16 november 2018- Laatste update: 16 november 2018 08:51 uur

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A67 nabij de Belgische grens in de richting van Eindhoven. Hierdoor is de A67 tussen oprit (29) Retie (België) en afrit (30) Hapert afgesloten voor het verkeer van vrijdag 16 november 21.00 uur en zaterdag 17 november 2018 09.00 uur in de richting van Eindhoven.

Het grensemplacement en verzorgingsplaats Het Goor gelegen aan de A21/A67 komende vanuit België in de richting van Eindhoven zijn eveneens afgesloten. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 20 minuten.

Afsluiting snelweg A21/A67

Van vrijdag 16 november 21.00 uur tot zaterdag 17 november 2018 09.00 uur is de A21/A67 vanaf oprit (29) Retie in België tot afrit (30) Hapert komende vanuit België in de richting van Eindhoven op de volgende locaties afgesloten:

  • Grensemplacement aan de A21/A67 komende vanuit België richting Eindhoven
  • Verzorgingsplaats Het Goor langs de A67 komende vanuit België in de richting van Eindhoven
  • Tankstation (Esso) gelegen aan verzorgingsplaats Het Goor langs de A67 komende vanuit België in de richting van Eindhoven
  • Afrit (29) Hapert van de A67 in de richting van Eindhoven

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2018 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden A67: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie wegwerkzaamheden A67

Heeft u vragen of opmerkingen over de wegwerkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Onderliggende pagina's