Rijkswaterstaat publiceert meest recente editie inkoopplanning (oktober 2018)

Nieuwsbericht

Rijkswaterstaat publiceert meest recente editie inkoopplanning (oktober 2018)

Gepubliceerd op: 11 oktober 2018- Laatste update: 11 oktober 2018 14:40 uur

Rijkswaterstaat publiceert regelmatig de voorgenomen werkzaamheden en aanbestedingen op haar website. Hiermee komt Rijkswaterstaat tegemoet aan de wens van de markt om zo vroeg mogelijk op de hoogte te worden gebracht van eventueel relevante ontwikkelingen en plannen.

Inkoopplanning oktober 2018

Marktpartijen kunnen hier dan op anticiperen. Rijkswaterstaat streeft ernaar om 3 keer per jaar een geactualiseerde versie van de inkoopplanning te publiceren. De meest recente editie, van oktober 2018, is nu beschikbaar. Naast de gehele inkoopplanning in Excel is de planning ook per inkoopdomein als pdf beschikbaar. De inkoopplanning bevat de voorgenomen opdrachten. De actuele aanbestedingen vindt u op de website TenderNed.

Onderliggende pagina's