Onderhoudswerkzaamheden brug Schuilenburg; 29 oktober - 1 november 2018

Werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden brug Schuilenburg; 29 oktober - 1 november 2018

Gepubliceerd op: 23 oktober 2018- Laatste update: 23 oktober 2018 13:56 uur

Rijkswaterstaat voert in de periode van maandag 29 oktober tot en met donderdag 1 november 2018 onderhoudswerkzaamheden uit aan brug Schuilenburg. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het vervangen van het hydraulisch aggregaat.

Om die werkzaamheden uit te kunnen voeren, kan de brug over het Prinses Margrietkanaal niet bediend worden en blijft deze open staan. De brug is tijdens de werkzaamheden gestremd voor al het wegverkeer. Gele borden geven de omleidingsroute aan.

Omleidingsroute werkzaamheden Schuilenburg

Er is een omleidingsroute voor het gemotoriseerd wegverkeer en één voor het fietsverkeer. Al het verkeer wordt omgeleid via brug Kootstertille.

Onderliggende pagina's