Rijkswaterstaat plaatst bermpaaltjes langs N35

Nieuwsbericht

Rijkswaterstaat plaatst bermpaaltjes langs N35

Gepubliceerd op: 21 september 2018- Laatste update: 21 september 2018 09:20 uur

Rijkswaterstaat plaatst van maandag 24 september tot en met zaterdag 20 oktober 2018 bermpaaltjes langs de autoweg N35 tussen Laag Zuthem en Haarle. Met deze maatregel verbetert de verkeersveiligheid op de parallelwegen. De werkzaamheden leveren weinig verkeershinder op.

Het plaatsen van paaltjes is nodig om de verkeersveiligheid van verkeer op de parallelwegen te verbeteren. De paaltjes voorkomen dat verkeer op de autoweg N35 via de berm naar de parallelweg rijdt op zoek naar een snellere route.

Bereikbaarheid N35

De paaltjes worden geplaatst in de berm tussen de N35 en de parallelweg. Vanaf maandag 24 september worden de paaltjes geplaatst op het traject Laag Zuthem tot Raalte en vanaf 1 oktober 2018 op het traject tussen Mariënheem en Haarle. De aannemer voert de werkzaamheden voornamelijk uit vanaf de parallelweg. De parallelweg en de N35 blijven bereikbaar. Ter hoogte van de werkzaamheden geldt wel een snelheidsbeperking van 50 km/h op de N35 en 30 km/h op de parallelweg.

Gezamenlijke aanpak N35 Wijthmen-Nijverdal

Het aanbrengen van bermpaaltjes op de N35 maakt onderdeel uit van het project N35 Wijthmen-Nijverdal. In dit project werken Rijkswaterstaat, de provincie Overijssel en de gemeenten Raalte, Hellendoorn en Dalfsen samen om de verkeersveiligheid op de N35 tussen Wijthmen en Nijverdal te verbeteren. Daarnaast zijn de doorstroming op de weg en de leefbaarheid in de omgeving belangrijke aandachtspunten. Rijkswaterstaat en de gemeenten voeren de maatregelen uit.

Meer informatie project N35 Wijthmen-Nijverdal

Meer informatie over het project Verbeteren verkeersveiligheid Wijtmen - Nijverdal is te vinden op de website N35 Wijthmen-Nijverdal.

Onderliggende pagina's