Onderhoudswerkzaamheden parallelweg N99; 1 oktober - 16 november 2018

Werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden parallelweg N99; 1 oktober - 16 november 2018

Gepubliceerd op: 27 september 2018- Laatste update: 27 september 2018 13:57 uur

Rijkswaterstaat voert in de periode van 1 oktober tot en met 16 november 2018 in beide richtingen onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt van de parallelweg langs de autoweg N99 tussen Westerland en Den Oever.

De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 07.00 uur en 16.00 uur. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingen en extra reistijd van ongeveer 5 minuten.

Hinder onderhoudswerkzaamheden parallelweg N99

Om de werkzaamheden aan de parallelweg van de autoweg N99 veilig uit te kunnen voeren, voor zowel weggebruikers als wegwerkers, is het nodig de parallelweg op bovengenoemd traject in beide richtingen volledig af te sluiten voor verkeer. Hierbij wordt het verkeer omgeleid via het lokale wegennet; gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan.

Landbouwvoertuigen, die via de omleidingsroutes niet hun landbouwgrond kunnen bereiken, en bestemmingsverkeer kunnen onder begeleiding gebruik maken van het werkvak. Dagelijks vanaf 16.00 uur tot 07.00 uur de volgende dag en in het weekend is de parallelweg wel toegankelijk voor verkeer.

Meer informatie wegwerkzaamheden parallelweg N99

Heeft u aanvullende vragen over deze werkzaamheden? Bel dan met de Landelijke Informatielijn (0800-8002) of kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden.

Onderliggende pagina's