N2: nachtafsluiting opritten Meerhoven-Zuid en Veldhoven naar randweg Eindhoven richting Antwerpen/Venlo; 18-19 september 2018

Werkzaamheden

N2: nachtafsluiting opritten Meerhoven-Zuid en Veldhoven naar randweg Eindhoven richting Antwerpen/Venlo; 18-19 september 2018

Gepubliceerd op: 13 september 2018- Laatste update: 13 september 2018 14:24 uur

De oprit (30A) Meerhoven-Zuid naar de Randweg Eindhoven (autoweg N2), komende vanaf de Meerhovendreef in de richting van Antwerpen en Venlo, is afgesloten van 18 september 21.30 uur tot woensdag 19 september 2018 05.00 uur. Rijkswaterstaat voert dan onderhoudswerkzaamheden uit.

Daarnaast is oprit (32) Veldhoven-Zuid naar de Randweg Eindhoven (N2), komende vanaf de Kempenbaan in de richting van Antwerpen en Venlo, afgesloten van dinsdag 18 september 22.30 uur tot woensdag 19 september 2018 om 05.00 uur. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

Afsluitingen N2

De volgende afsluitingen zijn van kracht:

  • Oprit (30A) Meerhoven-Zuid naar de Randweg Eindhoven (N2) komende vanaf de Meerhovendreef in de richting van Antwerpen en Venlo van dinsdag 18 september 21.30 uur tot woensdag 19 september 2018 om 05.00 uur.
  • Oprit (32) Veldhoven-Zuid naar de Randweg Eindhoven (N2) komende vanaf de Kempbaan in de richting van Antwerpen en Venlo van dinsdag 18 september 22.30 uur tot woensdag 19 september 05.00 uur.

Omleidingsroutes N2

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2018 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van doorstroming voor de weggebruiker.

Veiligheid voorop bij wegwerkzaamheden N2

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers en uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie wegwerkzaamheden N2

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Onderliggende pagina's