A4: wegafsluiting richting Rotterdam bij knooppunt Ypenburg; 28 – 30 september 2018

Werkzaamheden

A4: wegafsluiting richting Rotterdam bij knooppunt Ypenburg; 28 – 30 september 2018

Gepubliceerd op: 27 september 2018- Laatste update: 27 september 2018 11:34 uur

In het weekend van 28 tot 30 september 2018 wordt gewerkt aan de rijbanen van de snelweg A4 richting Rotterdam ter hoogte van knooppunt Ypenburg. Weggebruikers wordt geadviseerd om de omleidingsroutes te volgen en rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 20 minuten.

Deze werkzaamheden aan de snelweg A4 stonden eerder gepland voor het weekend van 24 tot 26 augustus 2018. Door het slechte weer zijn deze uitgesteld naar het weekend van september. Het werk wordt uitgevoerd van vrijdag 28 september 21.00 uur tot zondag 30 september 2018 11.00 uur.

Werkzaamheden snelweg A4

De Rotterdamsebaan loopt in de toekomst onder een aantal snelwegen van knooppunt Ypenburg door. Om dit mogelijk te maken, wordt deze zomer gewerkt aan de rijbanen van de A4 ter hoogte van knooppunt Ypenburg. In de afgelopen 5 weekendafsluitingen werden er 2 grote dekconstructies geplaatst in de A4, zodat er onder de Rotterdamsebaan kan worden gewerkt. In het zesde en laatste weekend, wordt de rijbaan in de richting van Rotterdam voorzien van een laatste laag asfalt.

Unieke samenwerking

Normaal gesproken is Rijkswaterstaat degene die werkzaamheden aan snelwegen verricht. Voor de Rotterdamsebaan is de unieke afspraak gemaakt dat de gemeente Den Haag met de aannemer, de Combinatie Rotterdamsebaan, alle aanpassingen aan knooppunt Ypenburg doet. Uiteraard wordt hiervoor zeer nauw samengewerkt met Rijkswaterstaat.

Meer informatie werkzaamheden A4

Voor meer informatie over het project en de verkeersmaatregelen, kijk op de pagina Werkzaamheden Rotterdamsebaan op de website van gemeente Den Haag en de pagina Geplande wegwerkzaamheden, of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat, 0800-8002 (gratis).

Onderliggende pagina's