A27: aansluiting Hilversum 17 en 18 september 2018 ’s nachts afgesloten

Werkzaamheden

A27: aansluiting Hilversum 17 en 18 september 2018 ’s nachts afgesloten

Gepubliceerd op: 13 september 2018- Laatste update: 13 september 2018 12:44 uur

In de nacht van 17 en 18 september 2018 is aansluiting Hilversum (33) op de snelweg A27 in zijn geheel afgesloten voor verkeer. Van 20.00 tot 05.30 uur zijn de toe- en afritten van de aansluiting in beide richtingen dicht tot de rotonde Utrechtseweg/Diependaalselaan en rotonde Oostereind/Soestdijkerstraatweg.

Aannemerscombinatie 3Angle werkt in opdracht van Rijkswaterstaat aan het aanpassen van de kruising Diependaalselaan/Oostereind als onderdeel van het project A27/A1: aanpassing aansluiting Utrecht-Noord - knooppunt Eemnes - aansluiting Bunschoten-Spakenburg. De kruising wordt opnieuw geasfalteerd. Daarnaast worden de detectielussen vervangen en wordt de belijning opnieuw aangebracht. Na deze nachten kan van de nieuwe kruising gebruik worden gemaakt. In enkele nachten daarop worden nog wel afrondende werkzaamheden aan de snelweg A27 getroffen.

Omleidingsroute A27 Hilversum

Om Hilversum te bereiken, kunnen weggebruikers komend uit de richting Almere gebruik maken van aansluiting 9 Hilversum-Noord/Laren op de snelweg A1. De omleiding leidt het verkeer vanuit deze richting via aansluiting Bilthoven (32). Weggebruikers komend uit de richting Utrecht en Amersfoort wordt geadviseerd gebruik te maken van aansluiting 9 Hilversum-Noord/Laren op de snelweg A1. Lokaal verkeer komende uit Hilversum wordt geadviseerd de lokale omleidingsborden richting de rijkswegen te volgen. De extra reistijd is ongeveer 10 minuten.

Verwachte hinder

Mogelijk ondervinden direct omwonenden in Hilversum hinder door de werkzaamheden van de freeswerkzaamheden, het slijpen van de lussen en van de piepjes van de achteruitrijdende vrachtwagens. Op de Utrechtseweg en op de Oosterengweg/Kamerlingh Onnesweg/N525 verwacht Rijkswaterstaat extra drukte.

Onderliggende pagina's