Werk van 24-26 augustus 2018 aan A4 bij knooppunt Ypenburg gaat niet door

Nieuwsbericht

Werk van 24-26 augustus 2018 aan A4 bij knooppunt Ypenburg gaat niet door

Gepubliceerd op: 23 augustus 2018- Laatste update: 23 augustus 2018 17:10 uur

Het werk in knooppunt Ypenburg aan de snelweg A4 in de richting van Rotterdam dat voor het weekend van 24 tot en met 26 augustus 2018 op de planning stond, is uitgesteld.

De weersvoorspellingen geven veel neerslag en mogelijk onweer aan, waardoor de kans bestaat dat de kwaliteit van het asfalt onvoldoende is. Daarom is besloten om het werk uit te stellen en uit te voeren in het weekend van 28 – 30 september.

Wegwerkzaamheden A4 verplaatst naar eind september 2018

De Rotterdamsebaan loopt in de toekomst onder een aantal snelwegen van knooppunt Ypenburg door. Om dit mogelijk te maken, wordt deze zomer gewerkt aan de rijbanen van de A4 ter hoogte van knooppunt Ypenburg. In de afgelopen 5 weken werden er 2 grote dekconstructies geplaatst in de A4, zodat er onderdoor de Rotterdamsebaan kan worden aangelegd. In het zesde en laatste weekend, wordt de rijbaan in de richting van Rotterdam voorzien van een laatste laag asfalt. Deze werkzaamheden zijn uitgesteld vanwege slechte weersvoorspellingen. Het werk wordt uitgevoerd van vrijdag 28 september 21.00 uur tot zondag 30 september 11.00 uur.

Normaal gesproken is Rijkswaterstaat degene die werkzaamheden aan snelwegen verricht. Voor de Rotterdamsebaan is de unieke afspraak gemaakt dat de gemeente Den Haag met de aannemer, de Combinatie Rotterdamsebaan, alle aanpassingen aan knooppunt Ypenburg doet. Uiteraard wordt hiervoor zeer nauw samengewerkt met Rijkswaterstaat.

Meer informatie wegwerkzaamheden A4

Voor meer informatie over het project en de verkeersmaatregelen, kijk op de website van de Rotterdamsebaan, de pagina Geplande Werkzaamheden of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat, 0800-8002 (gratis).

Onderliggende pagina's