Storing Sint Servaasbrug Maastricht verholpen

Nieuwsbericht

Storing Sint Servaasbrug Maastricht verholpen

Gepubliceerd op: 02 augustus 2018- Laatste update: 02 augustus 2018 15:50 uur

De softwarestoring aan de Sint Servaasbrug in Maastricht is donderdag 2 augustus 2018 verholpen. Het beweegbare deel van de brug was door de storing geblokkeerd in de hoogste stand. Maandag 30 juli 2018 was de storing ontstaan.

Scheepvaartverkeer ondervond geen hinder en ook de voetgangers en fietsers konden gewoon de Maas oversteken via de brug. Het beweegbare deel is immers zo geconstrueerd dat voetgangers (eventueel met een fiets aan de hand) bij het passeren van een schip gebruik kunnen blijven maken van de brug in de hoogste stand. Tijdens de storing van 30 juli was die situatie niet anders.

Onderliggende pagina's