Afgelast: A59: richting Rotterdam en Zierikzee werkzaamheden tussen knooppunten Noordhoek en Sabina; 15-17 september 2018

Werkzaamheden

Afgelast: A59: richting Rotterdam en Zierikzee werkzaamheden tussen knooppunten Noordhoek en Sabina; 15-17 september 2018

Gepubliceerd op: 30 augustus 2018- Laatste update: 11 september 2018 14:52 uur

De werkzaamheden aan de snelweg A59 tussen knooppunt Noordhoek en knooppunt Sabina richting Rotterdam en Zierikzee die van 15 tot en met 17 september 2018 zouden plaatsvinden, kunnen helaas niet doorgaan. De werkzaamheden zijn verzet naar november 2018. Meer informatie over de werkzaamheden volgt zo spoedig mogelijk.

----------------

Origineel bericht:

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A59 tussen knooppunt Noordhoek en knooppunt Sabina. Hierdoor is van zaterdag 15 september 20.00 uur tot maandag 17 september 2018 05.00 uur de A59 vanaf knooppunt Noordhoek tot knooppunt Sabina in de richting van Rotterdam en Zierikzee afgesloten voor het verkeer.

Tussenliggende op- en afritten zijn eveneens afgesloten. Evenals de verzorgingsplaats De Fendert gelegen langs de A59 in de richting van Rotterdam en Zierikzee.

Daarnaast is de verbindingsweg A17/A59 ter hoogte van knooppunt Noordhoek komende vanuit Dordrecht richting Zierikzee afgesloten samen met de verbindingsweg A59/A17 ter hoogte van knooppunt Noordhoek komende vanuit Bergen op Zoom en Roosendaal richting Zierikzee. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

Afsluitingen A59

Tussen maandag 15 september 20.00 uur en maandag 17 september 2018 05.00 uur gelden de volgende afsluitingen:

  • A59 tussen knooppunt Noordhoek en knooppunt Sabina richting Rotterdam en Zierikzee
  • Verbindingsweg A17/A59 ter hoogte van knooppunt Noordhoek komende vanuit Dordrecht richting Rotterdam en Zierikzee
  • Tankstation De Fendert gelegen langs de A59 in de richting van Rotterdam en Zierikzee
  • Op- en afrit (24) Fijnaart komende uit Dordrecht in de richting van Roosendaal en Zierikzee
  • Verbindingsweg A59/A17 ter hoogte van knooppunt Noordhoek komende vanuit Bergen op Zoom en Roosendaal richting Zierikzee

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2018 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers en uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie wegwerkzaamheden A59

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Onderliggende pagina's