Zuidelijke ringweg Groningen (N7) richting Drachten dit weekend afgesloten

Nieuwsbericht

Zuidelijke ringweg Groningen (N7) richting Drachten dit weekend afgesloten

Gepubliceerd op: 28 juli 2018- Laatste update: 28 juli 2018 00:38 uur

De zuidelijke ringweg Groningen (N7) is dit weekend in de richting Drachten tussen knooppunt Euvelgunne en het Julianaplein afgesloten. Er zullen herstelwerkzaamheden aan het asfalt plaatsvinden dat beschadigd raakte door de extreme hitte van de laatste dagen.

Verkeer kan omrijden via de oostelijke, noordelijke en westelijke ringweg (omleidingsroute 8).

Afsluiting N7

De afsluiting van de autoweg N7 richting Drachten duurt tot maandag 30 juli 2018 6.00 uur ’s ochtends. Tijdens de werkzaamheden zal een nieuwe deklaag aangebracht worden op het deel van de ringweg waar de schade is ontstaan. Mocht deze aanpak tijdens de werkzaamheden niet afdoende blijken, dan bestaat de mogelijkheid dat de weg twee dagen langer afgesloten blijft.

Meer informatie werkzaamheden N7

Meer informatie en updates over de werkzaamheden vindt u op de website Aanpak Ring Zuid.

Onderliggende pagina's