Nachtelijke verkeershinder A27 richting Utrecht tussen knooppunt Everdingen en Houten; 3–4 augustus 2018

Nieuwsbericht

Nachtelijke verkeershinder A27 richting Utrecht tussen knooppunt Everdingen en Houten; 3–4 augustus 2018

Gepubliceerd op: 26 juli 2018- Laatste update: 26 juli 2018 13:00 uur

Rijkswaterstaat vervangt een deel van de asfaltdeklaag van de snelweg A27. In verband met deze onderhoudswerkzaamheden is de A27 richting Utrecht tussen knooppunt Everdingen en Houten (29) van vrijdag 3 augustus 21.00 uur tot zaterdag 4 augustus 2018 08.00 uur afgesloten.

Ook alle verbindingswegen vanuit knooppunt Everdingen naar de snelweg A27 richting Utrecht en enkele op- en afritten op de A27 zijn afgesloten. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers om rekening te houden met omleidingsroutes en een extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

Afsluitingen richting Utrecht

  • A27 tussen knooppunt Everdingen en Houten (29)
  • Af- en oprit Hagestein (27)
  • Af- en oprit Nieuwegein (28)
  • Afrit Houten (29)
  • Alle verbindingswegen vanuit knooppunt Everdingen naar de A27
  • Verzorgingsplaats de Knoest 
  • Tankstation OK

Omleidingen

Verkeer vanuit Breda en Den Bosch richting Utrecht wordt omgeleid vanaf knooppunt Everdingen via de snelweg A2 en de snelweg A12. Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. Door onvoorziene omstandigheden kunnen werkzaamheden worden uitgesteld.

Meer informatie werkzaamheden A27

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de pagina Geplande wegwerkzaamheden, de projectpagina Onderhoud wegen Midden-Nederland of bel met het informatienummer van Rijkswaterstaat 0800-8002.

Onderliggende pagina's