Schrijf je in voor iSea Match of the Concepts 2018

Nieuwsbericht

Schrijf je in voor iSea Match of the Concepts 2018

Gepubliceerd op: 25 juni 2018- Laatste update: 25 juni 2018 13:54 uur

Efficiënt en duurzaam ruimtegebruik op de Noordzee, dat is waar Nederland naar streeft. Dit meervoudig ruimtegebruik creëert kansen voor innovatieve ideeën in deze gebieden. Zie jij kansen? Doe dan mee aan de pitchwedstrijd iSea Match of the Concepts.

De pitchwedstrijd iSea Match of the Concepts zoekt kandidaten met een vernieuwend idee over het duurzaam gebruik van de Noordzee. Thema’s waar je aan kunt denken voor jouw innovatieve idee zijn: meervoudig ruimtegebruik, scheepvaart, een schone zee, natuur, slimmer meten, voedsel en energie. De winnaar krijgt een innovatievoucher ter waarde van 10.000 euro die te besteden is bij één van de grote kennisinstituten. Bovendien krijgt deze deelnemer ondersteuning van dat instituut en één-op-één begeleiding vanuit de overheid bij de realisatie van zijn idee.

Meedoen aan iSea Match of the Concepts

Heb je een vernieuwend en duurzaam idee voor de Noordzee? Schrijf je vóór 31 augustus 2018 in via het inschrijfformulier voor iSea Match of the Concepts. Wees er snel bij, want het aantal plekken voor pitchers is beperkt.

Innovation Expo

iSea Match of the Concepts vindt dit jaar plaats op de Innovation Expo op 4 oktober. De geselecteerde inzendingen presenteren tijdens de Innovation Expo 2018 hun innovatie aan experts, investeerders, het bedrijfsleven en beleidsmakers. Meedoen aan iSea Match of the Concepts geeft jou de mogelijkheid om te verbinden en te leren van succesvolle innovaties en experts op de Innovation Expo 2018. Schrijf je in en breng jouw idee verder.

Onderliggende pagina's