Virtual reality-film: beleef het stuwensemble Nederrijn en Lek

Nieuwsbericht

Virtual reality-film: beleef het stuwensemble Nederrijn en Lek

Gepubliceerd op: 11 mei 2018- Laatste update: 17 mei 2018 15:57 uur

‘Kijk in de wereld van Rijkswaterstaat’, een nieuwe serie virtual reality-film, plaatst kijkers midden op de stuwcomplexen bij Driel, Amerongen en Hagestein in de Nederrijn en Lek.

De stuwcomplexen in Nederrijn en Lek zijn iconische objecten in het landschap die zorgen voor voldoende zoetwater in het rivierengebied en een vlotte en veilige scheepvaart over de IJssel, Nederrijn en Lek. In de film vaart u mee met een schipper door de sluis, wordt een inkijkje gegeven hoe de stuwen en bijbehorende sluizen precies werken, stapt u binnen bij de sluismeester in de bedienkamer en ontdekt u de nieuwste technologieën met de systeembeheerder. Zo ziet u met eigen ogen hoe Rijkswaterstaat ervoor zorgt dat de imposante stuwcomplexen nog jaren hun werk kunnen blijven doen.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de virtual reality-film over het stuwensemble Nederrijn en Lek.

Meer nieuws: Nederrijn en Lek: renovatie stuwensemble

Onderliggende pagina's