Rijkswaterstaat presenteert jaarbericht 2017

Nieuwsbericht

Rijkswaterstaat presenteert jaarbericht 2017

Gepubliceerd op: 17 mei 2018- Laatste update: 17 mei 2018 09:30 uur

Droge voeten dankzij het Grensmaasproject, vlot en veilig verkeer door de benoeming van weginspecteurs tot buitengewoon opsporingsambtenaar en meer groen dan ooit tevoren. Dit en veel meer bereikte Rijkswaterstaat afgelopen jaar in samenwerking met onder andere gemeenten en bewoners. In het jaarbericht 2017, dat vandaag verscheen, leest u de resultaten.

Veilig, bereikbaar, leefbaar

Rijkswaterstaat investeert in een veilig, bereikbaar en leefbaar Nederland. Bijvoorbeeld door de aanleg van nieuwe tunnels, sluizen en hoogwatergeulen, proeven met voorspelbaar onderhoud en het versterken van de dijken. Daarbij werken we nauw samen met andere partijen zoals buurtbewoners en gemeenten.

Jaarbericht 2017

In het jaarbericht 2017 zijn projecten en highlights uit het afgelopen jaar gebundeld. U leest er niet alleen over de projecten die in 2017 zijn afgerond of opgestart. Het brengt ook persoonlijke verhalen, waarin burgers en medewerkers vertellen wat het werk van Rijkswaterstaat voor hen heeft betekend. In het online jaarbericht vindt u timelapses, filmpjes van projecten en andere hoogtepunten. Maak bijvoorbeeld in 30 seconden de proefsluiting van de Maeslantkering mee, die in werkelijkheid een uur duurde.

Bekijk de highlights online en lees het jaarbericht 2017.