N18 voor één dag van wandelaars en fietsers

Nieuwsbericht

N18 voor één dag van wandelaars en fietsers

Gepubliceerd op: 15 mei 2018- Laatste update: 15 mei 2018 13:45 uur

Het was gezellig druk tijdens de open dag van de nieuwe N18 op 1 mei 2018. Een dag voordat de weg openging voor het autoverkeer, verkenden zo’n 8.000 voetgangers en fietsers de Nieuwe Twenteroute tussen Eibergen en Enschede. Wij maakten een fotoverslag van deze bijzondere dag.

Enthousiaste reacties

Bezoekers reageerden enthousiast op het evenement dat plaatsvond op de nieuwe N18. ‘Geweldig dat Rijkswaterstaat dit organiseert. Dit is een uniek moment’, ‘Mooi geworden hoor’ en ‘Wat is het veranderd, ik herken het hier niet meer terug’, luidden de reacties. Er werd gewandeld en gefietst en een enkeling had zelfs de hardloopschoenen aangetrokken, om zo kilometers te maken. En kinderen, die in groten getale aanwezig waren, mochten voor één keer op hun skates, fietsje of step de nieuwe weg op.

Meer nieuws N18: Varsseveld - Enschede

Onderliggende pagina's