ViA15: inloopbijeenkomst dinsdag 17 april 2018 over definitieve inrichting Arnhemseweg en Hengelder

Nieuwsbericht

ViA15: inloopbijeenkomst dinsdag 17 april 2018 over definitieve inrichting Arnhemseweg en Hengelder

Gepubliceerd op: 06 april 2018- Laatste update: 06 april 2018 16:22 uur

De verkeersstomen in Zevenaar veranderen de komende jaren. Dit komt door het groeiende verkeer in de regio. Ook het doortrekken van de snelweg A15 en de verbreding van de snelweg A12 spelen een rol.

Deze veranderingen door het project ViA15 vragen om extra capaciteit op het wegennet bij de snelweg. De Arnhemseweg en de weg Hengelder worden daarom aangepast. De gemeente Zevenaar presenteert op dinsdag 17 april 2018 tijdens een inloopbijeenkomst de definitieve plannen voor de aanpassing van beide wegen aan alle geïnteresseerden.

Bereikbaarheid

Met deze aanpassingen zorgt de gemeente Zevenaar dat zij goed bereikbaar blijft voor inwoners, bezoekers en alle andere reizigers. Op de inloopbijeenkomst van 17 april aanstaande licht de gemeente Zevenaar haar gemaakte keuzes toe. Tussen 19.30 en 21.00 uur is iedereen van harte welkom in het gemeentehuis aan Kerkstraat 27 in Zevenaar.

Over inloopavond ViA15

Tijdens deze avond toont de gemeente Zevenaar visualisaties en video’s van de toekomstige inrichting van de wegen, toont zij de planning van de werkzaamheden en informeert zij de aanwezigen over onderzoeken die hebben plaatsgevonden. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Meer nieuws A12/A15: doortrekken knooppunt Ressen-Oudbroeken (ViA15)

Onderliggende pagina's