Rijbaanafsluitingen A27 tussen Utrecht-Noord en knooppunt Eemnes

Nieuwsbericht

Rijbaanafsluitingen A27 tussen Utrecht-Noord en knooppunt Eemnes

Gepubliceerd op: 22 maart 2018- Laatste update: 22 maart 2018 13:42 uur

Van week 13 tot en met week 17 van 2018 zijn delen van de snelweg A27 afgesloten van ’s avonds 21.00 tot ‘s ochtends 05.00 uur. Tijdens deze nachtelijke rijbaanafsluitingen monteert aannemerscombinatie 3Angle, in opdracht van Rijkswaterstaat, leuningen en randelementen op de viaducten ter hoogte van Bilthoven en Hilversum en de fietsbrug Zwaluwenberg.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in het kader van de verbreding van de A27 en A1. Weggebruikers worden omgeleid via de A28 en de A1. De omleiding wordt ter plaatse aangegeven met gele borden. De extra reistijd is ongeveer 15 minuten.

Overzicht nachtelijke rijbaanafsluitingen A27

  • De A27 is afgesloten in de zuidelijke rijrichting, tussen knooppunt Eemnes en Utrecht-Noord, op de volgende data: 26 t/m 28 maart, 11 april, 17 t/m 19 april 2018.
  • De A27 is afgesloten in de noordelijke rijrichting, tussen Utrecht-Noord en knooppunt Eemnes, op de volgende data: 3 t/m 5 april, 23 t/m 25 april, 30 april en 1 mei 2018.

Werkzaamheden A27

3Angle werkt tijdens de nachtelijke afsluitingen aan de leuningen en randelementen voor de nieuwe viaducten bij Bilthoven en Hilversum en de fietsbrug Zwaluwenberg. Het betreft werkzaamheden die boven de A27 moeten worden uitgevoerd. Vanwege de veiligheid van weggebruikers en wegwerkers sluiten we de weg hiervoor af. Om de hinder voor de weggebruiker te minimaliseren combineert 3Angle de werkzaamheden zoveel mogelijk. Daarom wordt er met meerdere ploegen tegelijkertijd aan meerdere viaducten gewerkt.

Meer informatie over de werkzaamheden aan de A27

Check in verband met eventuele wijzigingen in de planning altijd kort voor vertrek de website vanAnaarBeter. Wilt u meer informatie over de verbreding van de A27/A1? Ga dan naar de website Verbreding van de A27/A1.