Nachtelijke rijbaanafsluiting A1 van Bunschoten-Spakenburg tot knooppunt Eemnes verplaatst naar 3 maart 2018

Nieuwsbericht

Nachtelijke rijbaanafsluiting A1 van Bunschoten-Spakenburg tot knooppunt Eemnes verplaatst naar 3 maart 2018

Gepubliceerd op: 22 februari 2018- Laatste update: 22 februari 2018 14:55 uur

Vanwege de verwachte vorst aankomend weekend kunnen de geplande werkzaamheden voor de verbreding van de A27/A1 niet worden uitgevoerd. Dit betekent dat de werkzaamheden op zaterdag 24 februari 2018 op de A1 van Bunschoten-Spakenburg tot knooppunt Eemnes niet doorgaan.

Ook andere geplande werkzaamheden kunnen de komende dagen door de vorst niet doorgaan.

Werkzaamheden A27/A1 week later

De werkzaamheden aan de A27/A1 vinden in het reserveweekend volgende week plaats. In de nacht van zaterdag 3 maart op zondag 4 maart 2018 sluiten we de snelweg A1 vanaf aansluiting Bunschoten-Spakenburg tot knooppunt Eemnes af van ’s avonds 23.00 uur tot ’s ochtends 08.00 uur. Weggebruikers worden omgeleid via de snelweg A28 en de A1. De omleiding wordt ter plaatse aangegeven met gele borden. De extra reistijd is ongeveer 15 minuten. Of de werkzaamheden volgende week doorgang kunnen vinden blijft afhankelijk van de weersomstandigheden.

Meer informatie over verbreding A27/A1

Voor actuele reisinformatie, check kort voor vertrek de laatste informatie op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. Wilt u meer informatie over de verbreding van de A27/A1? Ga naar de pagina Verbreding A27/A1.