Verbindingsweg A59-A27 's nachts afgesloten ter hoogte van knooppunt Hooipolder, richting Utrecht; 7-8 december 2017

Nieuwsbericht

Verbindingsweg A59-A27 's nachts afgesloten ter hoogte van knooppunt Hooipolder richting Utrecht; 7-8 december 2017

Gepubliceerd op: 06 december 2017- Laatste update: 06 december 2017 17:36 uur

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan het asfalt ter hoogte van knooppunt Hooipolder in de richting van Utrecht. Hierdoor is de verbindingsweg A59-A27 ter hoogte van knooppunt Hooipolder afgesloten van donderdag 7 december 22.00 uur tot vrijdag 8 december 05.00 uur. Weggebruikers dienen rekening te houden met afsluitingen en omleidingen.

Afsluiting verbindingsweg A59-A27

Verbindingsweg A59-A27 ter hoogte van knooppunt Hooipolder in de richting van Utrecht: 

  • Donderdag 7 december 22.00 uur tot vrijdag 8 december 05.00 uur

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en omleidingsroutes.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze werkzaamheden betreffen onderhoudswerkzaamheden die horen tot het Variabel Onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie werkzaamheden A59-A27

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).