Nachtafsluitingen A27 tussen Utrecht-Noord en knooppunt Eemnes; 8-9 en 9-10 december 2017

Nieuwsbericht

Nachtafsluitingen A27 tussen Utrecht-Noord en knooppunt Eemnes; 8-9 en 9-10 december 2017

Gepubliceerd op: 05 december 2017- Laatste update: 05 december 2017 15:06 uur

Rijkswaterstaat werkt aan de verbreding van de A27/A1. In de nachten van 8 en 9 december 2017 is tussen 22.00 uur tot 09.00 uur de A27 tussen Utrecht-Noord en knooppunt Eemnes in beide richtingen afgesloten. Aannemerscombinatie 3Angle sluit vanaf 21.30 uur de op- en afritten en de verbindingsbogen af. De weg gaat de volgende dag uiterlijk om 09.30 uur weer open.

Weggebruikers worden omgeleid over Amersfoort via de A28 en de A1, zodat het onderliggende weggennet niet extra wordt belast. Ter plaatse staat de omleiding aangegeven met borden. De extra reistijd is ongeveer 15 minuten. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld naar het volgende weekend.

Werkzaamheden A27

In de zuidelijke rijrichting op de A27 tussen aansluiting Hilversum tot aansluiting Utrecht-Noord bouwt 3Angle in de nacht een nieuw werkvak op. De weggebruiker rijdt hier na dit weekend op 3 rijstroken met de snelheid van 90 km/h. Verder plaatst en verwijdert aannemerscombinatie 3Angle dit weekend in beide richtingen portalen (dragers met matrixborden). En brengen zij detectielussen voor matrixborden aan. Daarnaast gaat 3Angle zowel aan de oost- als westzijde de liggers van de fietsbrug Zwaluwenberg aanleggen. Bij de op- en afrit Hilversum worden asfaltwerkzaamheden uitgevoerd. Ten slotte komen er vluchtdeuren in het geluidsscherm aan de oostkant van de A27, vlak voor knooppunt Eemnes.

Meer informatie wegwerkzaamheden en verbreding A27/A1

Voor actuele reisinformatie, check kort voor vertrek de laatste informatie op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. Meer informatie over de verbreding is te vinden op de projectpagina A27/A1: aanpassing aansluiting Utrecht-Noord - knooppunt Eemnes - aansluiting Bunschoten-Spakenburg of de pagina Verbreding A27/A1.