Extra nachtafsluiting N315 7 december 2017

Nieuwsbericht

Extra nachtafsluiting N315 7 december 2017

Gepubliceerd op: 07 december 2017- Laatste update: 07 december 2017 16:27 uur

Van donderdag 7 december 2017 20.00 uur tot en met vrijdag 8 december 2017 05.00 uur is de aansluiting van de N315 op de bestaande N18 dicht in verband met werkzaamheden. Er wordt een omleidingsroute ingesteld, aangegeven met gele borden.

In het weekend van 2 december 2017 verrichtte aannemer Noaber18 asfalteringswerkzaamheden ter hoogte van de N315/N18 aan de zuidkant van Neede. Hierbij is een ‘drempel’ ontstaan op de bypass. Deze is niet wenselijk en wordt daarom weggehaald.

Meer informatie werkzaamheden N315

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk dan op de gratis app van Noaber18. Deze kunt u downloaden via de appstores. U kunt ook bellen met de gratis informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002. U kunt ook kijken op de website Bereikbaar Gelderland. Meer informatie over de Nieuwe Twenteroute vindt u op de projectpagina N18: Varsseveld-Enschede en op Facebook.

De Nieuwe Twenteroute (N18)

De N18 tussen Varsseveld en Enschede wordt vernieuwd. Tussen Varsseveld en Lichtenvoorde past Rijkswaterstaat de weg aan. Tussen Groenlo en Enschede gaat een 27 km lange nieuwe N18 om de kernen van Eibergen, Haaksbergen en Usselo heen. Hiermee maakt Rijkswaterstaat van de N18 een Nieuwe Twenteroute. Deze Nieuwe Twenteroute wordt een weg die veiliger is om over te rijden of over te steken, waardoor minder verkeersslachtoffers vallen. De nieuwe weg vergroot de leefbaarheid in Eibergen, Haaksbergen en Usselo en past in het mooie landelijke gebied van de Achterhoek en Twente. De weg zorgt dat Achterhoekers en Twentenaren sneller van A naar B komen en maakt daarmee dat de regio interessant is om in te wonen, te werken en te ondernemen.

Rijkswaterstaat werkt nauw samen met de provincies Gelderland en Overijssel, de gemeenten in de regio en de waterschappen om de Nieuwe Twenteroute te realiseren. De Nieuwe Twenteroute is naar verwachting in het voorjaar van 2018 klaar.

Onderliggende pagina's