A27: nachtafsluiting tussen Utrecht-Noord en knooppunt Eemnes; van 24 op 25 november 2017

Nieuwsbericht

A27: nachtafsluiting tussen Utrecht-Noord en knooppunt Eemnes; van 24 op 25 november 2017

Gepubliceerd op: 20 november 2017- Laatste update: 30 november 2017 14:01 uur

In de nacht van vrijdag 24 november 20.30 uur tot zaterdag 25 november 09.00 uur is de A27 tussen Utrecht-Noord en knooppunt Eemnes in beide richtingen afgesloten. Voor de verbreding van de A27 laat Rijkswaterstaat die nacht werkzaamheden uitvoeren door aannemerscombinatie 3Angle.

Om het onderliggend wegennet niet extra te belasten worden weggebruikers omgeleid over Amersfoort via de A28 en de A1. De omleiding staat ter plekke aangegeven met borden. De extra reistijd is ongeveer 15 minuten.

Werkzaamheden

In de noordelijke rijrichting tussen oprit Bilthoven en de kruising met het Ecoduct Zwaluwenberg wordt een nieuw werkvak voor de aannemer opgebouwd. De weggebruiker kan met deze aanpassing op de A27 vanaf Utrecht-Noord tot aan knooppunt Eemnes gebruik maken van 3 rijstroken. Behalve onder het viaduct Bilthoven. Daar liggen nog 2 rijstroken. Verder worden tussen aansluiting Bilthoven en Hilversum in beide richtingen zogeheten portalen (dragers met matrixborden) weggehaald en nieuwe geplaatst. Daarnaast brengt de aannemer detectielussen voor deze matrixborden aan. Bij de afritten Utrecht-Noord en Bilthoven voert 3Angle asfaltwerkzaamheden uit om het wegdek winterklaar te maken.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de verbreding van de A27/A1? Ga naar de website Verbreding A27/A1. Daar kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief via de nieuwspagina. Op deze website staat ook de hinderkalender. Deze houdt u actief op de hoogte van hinder gevende werkzaamheden in de buurt. Voor uw reisinformatie, check kort voor vertrek de laatste informatie op de pagina Geplande wegwerkzaamheden.

Onderliggende pagina's