A2: Afsluiting afrit (48) Urmond (richting Eindhoven/Venlo); 27-29 oktober

Nieuwsbericht

A2: Afsluiting afrit (48) Urmond (richting Eindhoven/Venlo); 27-29 oktober

Gepubliceerd op: 12 oktober 2017- Laatste update: 12 oktober 2017 17:40 uur

Rijkswaterstaat voert van vrijdag 27 oktober 21.00 uur tot zondag 29 oktober 17.00 uur onderhoud uit aan afrit (48) Urmond van de A2 komende vanuit Maastricht in de richting van Eindhoven en Venlo. Hierdoor is de afrit tijdelijk afgesloten.

Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten. Een belangrijk deel van deze onderhoudswerkzaamheden is het laten koelen van het asfalt dat vervangen is. Hierdoor kan het zijn dat er ten tijde van de afsluiting geen werkzaamheden waargenomen worden.

Afsluiting

Van vrijdag 27 oktober 21.00 uur tot zondag 29 oktober 17.00 uur is deA2 afrit (48) Urmond komende uit Maastricht richting Eindhoven en Venlo afgesloten.

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2017 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina van de geplande werkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).